Kisgazdák figyelmébe!

Kisgazdák figyelmébe!

Az Erdélyi Magyar Néppárt és az Erdélyi Magyar Kisgazdák Egyesületének Szatmár megyei szervezete tudatja a Szatmár megyei gazdákkal, hogy szeptember 22.–27 között, Budapesten ismét megszervezésre kerül az Országos Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár (OMÉK).
A Szatmár megyei és az érmelléki kisgazdák szervezete is helyet kapott ezen a kiállításon és vásáron. Mivel köztudottan egy ilyen kiállításon való megjelenés költségekkel jár, az Erdélyi Magyar Néppárt szervezete és a Szatmár Megyei Kisgazdák Egyesületének vezetősége besegít a részvétel kivitelezésében. Ugyanakkor felszólítja tagjait, hogy akik szeretnének terméknaplót vagy tartós termékeket, illetve élelmiszereket – csak kóstolásra – kiállítani a standokon, bővebb eligazításért jelentkezzenek Seres Ferencnél, a Néppárt Szatmár megyei szervezési igazgatójánál a 0757 / 783 056, illetve a 0768 / 193 573 telefonszámon.
A felhívás érvényes azon kisgazdák és nagygazdák számára is, akik szeretnének a szervezethez csatlakozni, és akik többlettermeléssel rendelkeznek, vagy pedig lehetőséget látnak a többlettermelésre a következő évben vagy években, és szeretnék termékeiket reklámoztatni, piacot keresni az OMÉK-en, magyarországi, illetve európai szinten. Azon kisgazdák, akik nem tagjai a egyesületnek, kérelmezhetik felvételüket az Erdélyi Magyar Néppárt szatmárnémeti irodájában, az Árpád utca (Vasile Lucaciu) 18 sz. alatt, személyesen.

Seres Ferenc, az Erdélyi Magyar Néppárt Szatmár megyei szervezési igazgatója

Facebook