A Borsi Vízművek a saját bankszámláját is elírta

Az átiraton szereplő számlasor…

A Borsi Vízművek a saját bankszámláját is elírta

Valami nincs rendben a Borsi Vízművek ( Észak-Nyugati Víz- és Csatornaszolgáltató Rt. – SC Apa Canal Nord Vest SA) CEC Banknál nyitott számlájával, hiszen a vízszámlán szereplő banki és a vízművek általi átiraton szereplő számla nem egy és ugyanaz. Az átiraton feltüntetett számsor vége nem egyezik a vízdíjról szóló befizetési papíron láthatóval.

Mivel a járvány szigorított szakaszában sokan interneten keresztül fizették volna a vízdíjat (is), furcsamód, akik az említett bankot használják, nem tudtak a tévesen feltüntetett számlaadatok miatt fizetni, csak más bankon keresztül, ami persze kezelési költséggel jár.

… és a CEC Bank számlasor

A CEC Banknál lakossági kérésre nyitott a vízmű számlát, ami már azért is érdekes, hogy a huszonegynéhány településből álló társulat (pontosan már nem lehet tudni hányan is vannak, mert néhányan kiléptek a sokat ígérő közpénzleszívó gittegyletből) ad annyit magára, hogy ne csak az Állami Kincstárnál és a Kereskedelmi Banknál (BCR) legyen kifizetési lehetősége, ellentétben a többi szolgáltatóval, ahol a számlákon tucatnyi pénzintézet van feltüntetve, éppen a kezelési költségek elkerülése végett.

Aki a CEC Bankon keresztül akar fizetni, válogassa ki a jó számlát…

S. É.

Facebook