A korlátozott képességű gyermekeknél is járt az EMNT és az Érintő Mikulása

A korlátozott képességű gyermekeknél is járt az EMNT és az Érintő Mikulása

A rendhagyó gyermeknap után, amit idén júniusban szerveztünk Ottományban a korlátozott képességű gyermekek és családjaik számára, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács érmelléki szervezete nevében Czeglédi Júlia elnök és Rencsik Ferenc alelnök Mikulás-járást szervezett Érmihályfalván, Érkörtvélyesen, Albison, Szalacson, Kiskerekiben és Ottományban is. Ez alkalommal elvittük az ajándékcsomagokat és a mesés könyveket minden településre a gyerekek és testvéreik számára, akik részt vettek a rendhagyó gyermeknapon.

Mindenki nagy örömmel fogadott és boldogok voltunk, hogy még ebben az évben újra találkozhattunk. A gyermekektől ajándékot kaptunk mi is.

Volt, akitől kézzel készített angyalkát, fenyőfát kaptunk, karácsonyi éneket énekelve örömet szereztek nekünk, beszélgettünk a szeretetről és sok más dologról, ami június óta történt velük. Mi már nem vendégek vagyunk, hanem barátok.

„… Kellenek a barátok, kik melletted állnak, hogy jobban tudj örülni a világnak. Mindig kell valaki, aki el nem taszít soha, akinek mindig őszinte a mosolya….”

Békességes, boldog karácsonyt és reményteljes új esztendőt kíván a Érmelléki Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács és az Érintő Egyesület!

Facebook