A megrontó aggodalma

A megrontó aggodalma

Miután az RMDSZ és az USR ellenszavazatával, a PNL tartózkodása mellett a román szenátus  törvénymódosítással megszavazta, hogy a román oktatási intézetekben nem tanítható a genderelmélet, vagyis „tilosak azon tevékenységek amelyek terjesztik a nemi identitás elméletét vagy álláspontját, azaz azt az elméletet vagy véleményt, miszerint a nemiség fogalma eltér a biológiai nemtől és a kettő nem mindig azonos egymással.”, az RMDSZ-hez közel álló ifjúsági szervezetek még rátettek egy lapáttal, és közös nyilatkozatban  tiltakoztak a döntés ellen.

A Magyar Ifjúsági Értekezlet (MIÉRT), a Romániai Magyar Középiskolások Szövetsége (MAKOSZ), az Országos Magyar Diákszövetség (OMDSZ) és a Romániai Magyar Doktorandusok és Fiatal Kutatók Szövetsége (RODOSZ) egytől egyig az oktatás szabadsága miatt aggodalmaskodik, a genderelmélet oktatásának betiltása kapcsán.

Érdemes elolvasni közös nyilatkozatukat, mert érdekes dolgokra hivatkoznak: Azt írják, „ Nem fogadjuk el, hogy egyes politikusok személyes meggyőződése felülírja a világszinten elfogadott és elismert teóriákat!” tehát szerintük, ez egy világszinten elismert és elfogadott teória. Na mármost ha valami ennyire elfogadott, attól még nem biztos hogy tény, ezt ügyesen leírták (teória=elmélet), ami viszont tény, hogy az ember vagy férfi vagy nő, az pedig, hogy mondjuk hetvenhétféle nemi identitás létezik, olyan szintű elmélet, és annyira „tudományos”, mint a lapos Föld elmélete. Vagy talán azt is tanítani kellene az iskolákban? Hiszen elfogadhatatlan, hogy egyesek személyes véleménye, miszerint a Föld gömbölyű, befolyásolja az oktatás szabadságát, nemde?

Azt is írják még a fiúk és lányok,  (elnézést a nonbináris queergender fluidoktól ) hogy„ egyetlen tudományos elméletet sem lehet és nem szabad betiltani. Azok tudományos szempontú vizsgálata és vitája az egyetemek és a kutatóintézetek feladata! ”

Milyen igaz! Támogassuk például a fajelmélet, a rasszkutatás minden ágát, hiszen számos Nobel díjas tudós, rengeteg hatalmas tudományos teljesítménnyel bíró kutató mutatott rá az évszázadok során az emberfajták közötti eltérésekre, azok biológiai, genetikai megalapozottságára, és ezek hatására a történelem során az emberi társadalmakra. Oktassuk tehát a fajelméletek különböző válfajait, aztán majd eldönti valaki mi az igazság. Vagy ez nem fér bele?

A kedves fiatalok megható módon elborzadnak attól, hogy „2020-ban olyan törvénytervezetet fogad el a parlament, amely a kommunizmus gyakorlatát eleveníti fel: előírják, ki mit gondoljon és azt is, hogy ki miben higgyen. Az átpolitizált tudomány semmi jóra nem vezet, ahogy a tiltás sem megoldás. “ És teljesen igazuk van: a tökéletesen átpolitizált genderelmélet őrült karriert futott be a nyugati világban. Hatalmas politikai hátszéllel szabályosan vallási dogma szintjére emelve oktatnak áltudományos baromságokat nem létező nemekről, devianciákat normálisnak beállítva, kommunisztikus módszerekkel terrorizálva a normális többséget,  aki pedig ellenvélemény nyilvánít ha mondjuk 3-4 éves ovisokat női ruhába öltözött, kisminkelt szakállas néger férfiak (vagy 77 egyéb neműek) a maszturbálásra oktatnak, vagy kisiskolásnak szexuális segédeszközök használatát mutatják be az iskolákban, azt virtuálisan de sokszor fizikai értelemben is meglincselik, tönkreteszik, ellehetetlenítik.

Úgy látszik a MAKOSZ, a RODOSZ, az OMDSZ, és a MIÉRT ennek az elmebajnak akar teret engedni, pontosabban azok akarnak, akik ezek mögött a szerencsétlen, megvezetett fiatalok mögött állnak, és politikai célok érdekében adnak hasonló mondatokat a szájukba. Ne legyenek illúzióink, a Nyugat hanyatlása is így kezdődött,  a kulturális marxizmus az iskolákat, egyetemeket vette célba, és amikor őrült, ember és társadalomellenes elméleteiket sikerrel beültették két-három nemzedék értelmiségijeinek agyába, már nem volt megállás a lejtőn. Ha tudni szeretnénk, mi a végállomás, vessünk egy pillantást bármely nyugat-európai országra, vagy az Egyesült Államokra. Ott a kulturális marxizmus társadalommérnökei szabadon garázdálkodnak évtizedek óta, az eredmény pedig szemmel látható: szétesett, meghasonlott társadalmak, önnön gyökereiket, nemi, etnikai, vallási önazonosságukat megtagadó fiatalok, tehetetlen középkorosztály, káosz a társadalom minden szintjén.

Nyilván ez áll a Momentum közismerten szélsőségesen liberális elnöke, Fekete-Győr András tavalyi erdélyi meghívása mögött is, aki anem politizáló Romániai Magyar Középiskolások Szövetségének hívására érkezett, és valószínűleg nem a hagyományos családmodell mellett érvelt. Ezt a jövőképet kínálja a sok felsorolt ifjúsági szervezet mögött álló, a tiltakozás eszmeiségét sugalló RMDSZ az erdélyi, partiumi magyar fiataloknak?

Köszönjük, nem kérünk belőle.

B. B. / itthon.ma

Facebook