Idén is lesz Szent Márton-napi vásár a váradi Nagyvásártéren

Idén is lesz Szent Márton-napi vásár a váradi Nagyvásártéren

November 16-án és 17-én az Érmelléki Gazdák Egyesületének szervezésében ismét megnyitja kapuit a Szent Márton-napi vásár, amely naponta 10–19 óra között várja az eredeti ízek kedvelőit.

A Búzavirág védjegy alatt ismertté vált termékeknek ezúttal a nagyváradi Nagyvásártér (Parcul 1 Decembrie) biztosít helyet. Érmelléki borászok, méztermelők és sajtkészítők termékei mellett az egészséges táplálkozás hívei hidegen sajtolt olajtermékekkel, egészséges gyümölcs- és zöldségfélékkel, házi szörpökkel, mézeskaláccsal és egyéb vásárfiával tölthetik fel az éléskamráikat, de akár kerámiatárgyakat, üvegtermékeket és egyéb kézműves termékeket is vásárolhatnak a már jól ismert mesterektől.

Az érmelléki, a hegyközi és a szatmári portékák mellett jelen lesz ezúttal is Tamási Áron szülőfalujából, Farkaslakáról a Kovács-kalács cég is, melynek kürtőskalácsa és egyéb péktermékei nagy népszerűségnek örvendenek az effajta vásári forgatagokban. A szatmárnémeti termékek zöme, mint mindig az Aranykapu Kulturális Egyesületen keresztül vesznek részt a termékbemutatón. A negyedik alkalommal megszervezett Márton-napi vásári eseményt ezúttal is a Magyar Kormány támogatja a Bethlen Gábor Alapítványon keresztül. Ebben az esztendőben ez az utolsó vásári forgatag, vásároljanak az ünnepekre is!

Mindenkit szeretettel várnak!

Facebook