Kellemes húsvéti ünnepeket!

Kellemes húsvéti ünnepeket!

Nehéz idők, megpróbáltatások előtt állunk ezen a legnagyobb keresztény ünnepen. Mintha elveszett volna az örök útmutató, az örök iránytű. Ugyanis lelkiismeretünkben jó ideje nem mutatja már az igaz utat a sok felesleges energiával felhalmozott fals üveggyöngyeinktől való elvakultságunkban. Most, amikor lecsendesített bennünket az Úristen, hogy úgy éljük meg a szüntelen való áldozatot, ahogyan az ő bárányi áldozatához eddig is méltó lett volna, és adott még elmélkedésre való időt újragondolni az igaz értékeket, amelyek tudatalattinkból csak jelenlegi bezártságunkban kezdenek ismét felszínre bukkanni, értékeljük át a fontossági sorrendet.

Ahhoz, hogy élhessen a Föld, nyílhasson a nárcisz, virágozhasson a gyümölcsfa, és hogy jövő ilyenkor ne csak az ablakokból nézhessük ezeket a kegyelmi csodákat, tekintsünk jó mélyen magunkba. Viseljük türelemmel egymást, a bevezetett szabályokat és próbáljunk meg újra a családi asztal köré hálával ülni, főleg ha nem marad egyetlen szék sem üresen, mert esetleg idegenbe rekedt a családfő, a gyermek, az anya.

Ezeknek a gondolatoknak a jegyében kívánnak kellemes húsvéti ünnepeket az Érintő hírportál munkatársai, az Érintő Egyesület, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács érmihályfalvi munkaközössége, az Erdélyi Magyar Néppárt helyi szervezete és az Érmelléki Gazdák Egyesülete!

Facebook