Köszönet a segítőknek

segítsünk patrikonKöszönet a segítőknek

Néhány héttel ezelőtt számoltunk be egy többszörösen fogyatékos tízéves kisfiú megsegítésére szervezett jótékonysági előadásról, amely az érmihályfalvi Bartók Béla művelődési ház jóvoltából jött létre. Az urnákban akkor 6.802 lej és 2 ezer forint gyűlt össze, amelyet a szervezők átadtak az édesanyának a gyermek gyógykezeltetésére.

Az édesanya ezúton szeretné tudatni azokkal, akik Patrik sorsát a szívükön viselték és viselik, hogy a rendezvényt követően még sokan felkeresték adakozási szándékkal, nem csak Bihar megyéből, de a határ túloldaláról is. Elmondta, hogy a fenti összeg mellé még 5.800 lej, 50 euró és 15 ezer forint gyűlt össze. A pénzadomány a gyermek kisebb-nagyobb műtéteit, gyógyszereit fedezi majd. Többen ajándékcsomagokat is hoztak Patriknak. Az újabb összeg nagy része a cipőgyári alkalmazottaktól származik, köszönet érte.

Megkönnyebbülve újságolta, hogy voltak időpontot kérni egy debreceni klinikán (március 29-i dátummal kaptak), ahol egyelőre a kisfiú veleszületett vizelési gondjait orvosolják majd.

Ugyanakkor ezúton szeretné megköszönni még egyszer a szervezőknek, a jótékonysági esten fellépőknek, a sajtónak és azoknak az együttérző jóembereknek, akik azóta is adományokkal és nem utolsó sorban morálisan támogatják mindkettőjüket.

 

Facebook