Köszönet az önkénteseknek!

Kosztin Ildikó, Pap Sándor, Kind Klára Renáta

Köszönet az önkénteseknek!

Péntek délelőtt az érmihályfalvi EMNT-irodában Pap Sándor, az Erdélyi Magyar Néppárt helyi szervezetének elnöke köszönetet mondott mindazoknak az önkénteseknek, akik a magyar országgyűlési választásokat megelőzően három héten át – idejük függvényében – bejártak az irodába segíteni az azonosító űrlapok kitöltésében.

Fekete Anikó és Torda Katalin

A szervezet elnöke mellett Czeglédi Júlia irodavezető is megköszönte Torda Katalinnak, Moldovanu Mártának, Kosztin Ildikónak, Rubletzky Mártának, Kind Klára Renátának, Szellő Istvánnak, Laskovics Istvánnak, valamint az érkeserűi Fekete Anikónak is a munkáját, aki az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács érmelléki szervezete nevében gyűjtötte körzetében a szavazatokat.

A mihályfalvi demokráciaközpont, valamint a Néppárt helyi szervezete nevében az irodavezető, valamint a pártszervezet elnöke egy szerény figyelmességgel is kifejezte megbecsülését a befektetett önkéntes munka iránt, az által, hogy átnyújtott a segítő hölgyeknek egy-egy cserép orchideát, mellékelve egy doboz bonbont is valamennyihez.

Moldovanu Márta és Rubletzky Márta
Czeglédi Júlia irodavezető (középen)

Pap Sándor ugyanakkor elmondta, bár az elismerést jelentő jelképes gesztus nem egyenesen arányos a befektetett munkával, ezután is számít rájuk minden eseményen, nemcsak mikor dolgozni kell, de kirándulások és egyéb összejövetelek alkalmával is.

A rövid köszönő beszédek után szerény szeretetvendégség és kötetlen beszélgetés következett, amelyen megosztották egymás között az elmúlt hetek tapasztalatait.

Sütő Éva

Facebook