Nyakó József is megírta „levelét”… – közpénzen!

Nyakó József is megírta „levelét”… – közpénzen!

Egy ideig azon gondolkodtam, érdemesítsem-e válaszra ezt a kaotikus valamit, vagy hagyjam, hogy minősítse maga az írás a szerzőjét. Végül mégis úgy döntöttem, idevetek pár mondatot, nehogy abban a hitben maradjon a polgármester úr, hogy na most aztán jól megírta a főszerkesztő asszonynak.

Kedves Nyakó úr! Az ön se füle, se farka irományában legalább jeleznie kellett volna, mire is reagál. Főleg azt, hogy jön ide az önök mezőpetri búzaösszeöntése, mert fogalmam sincs, hogy kerül a csizma az asztalra. Amúgy a mi „online újságunk” nem közpénzen közöl kritikát egy másik politikai szervezetről, mint ahogyan ön teszi egy olyan híroldalon, amelyet az érmihályfalvi szavazó polgárok azon harmada is támogat adójából, akik ellen ön folyamatosan hergeli a saját szekértáborát.

Kedves Nyakó úr!  Ön ezt írja többek között a búzaösszeöntésükkel összevegyítve: „Megértem én, hogy szolgálni kell és merészeket tenni, hisz a Fidesz ellenzéke, Gyurcsány emberei is ott fetrengtek az MTVA székházában a választások előtt, hogy magukra vonják a választók figyelmét.”

Nem érzi ön ebben azt a paradoxont, hogy éppen az ön által is képviselt balliberális eszméket valló szerencsétlen flótásokat keveri össze a hazai polgári réteggel? Hát ki bratyizott-bratyizik ezekkel mostanság is? Nem önök hívták meg a közelmúltban többször is Nagyváradra ezeket a gyurcsányista „fetrengőket”?

Továbbá azt írja: A cikkben (nem tudni melyikben – szerk. megj.) említett beszélgetésünkön is elismerte a tisztelt szerkesztő asszony, hogy városunk ebben az időszakban szépen fejlődik, de azt is, hogy ha ezt megírja, akkor ezért nem jár neki fizetés.

A polgármester úr, ha ezentúl írásra vetemedik, lehetőleg ne a búzaösszeöntés utáni mámorában (vagy másnaposságában?) tegye, mert az ilyen nevetséges állításokkal csak magát minősíti.

Amúgy meg az ajánlatáról miszerint “elfogadom és teljesítem azt a kérést, hogy polgármesterként egy faggató műsorban, a nyilvánosság előtt válaszoljak a legkellemetlenebb kérdésekre is” annyit,  hogy már eljátszottuk párszor a lakossági fórumokon. Volt szerencsénk hallgatni az ön negyvenperces elterelő és semmitmondó lózungjait, amelyek mellett “hangulatkeltő” billogokat is aggatott minden kellemetlen kérdést feltevőre.

Részemről a “levelezés” lezárva.

Sütő Éva

Facebook