Térképek és adománygyűjtés

Térképek és adománygyűjtés

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács Érmelléki Szervezete és az Érintő Egyesület idén ősszel is adománygyűjtést szervez a Gálospetriben működő Szentháromság Gyermekotthon részére. Ezzel egy időben folytatódik a kárpátaljai magyar közösség számára a pénzbeli adományok gyűjtése is. Az akció decemberig tart, az ünnepek előtt kerül majd sor mindkét helyszínen az adományok átadására.
A Szentháromság Gyermekotthon részére pénzbeli adományokat, tartós élelmiszert és gyerekruhákat gyűjtünk, Kárpátaljára viszont kifejezetten pénzadományok gyűjtése folyik, az EMNT érmihályfalvi irodájában, (Köztársaság út 40. szám – a postával szemben).

clip_image002Az adakozókedv serkentése érdekében Szilágyi Ferenc, az EMNT érmelléki szervezetének elnöke 150 térképet ajánlott fel, melyeket azok kapnak ajándékba, akik pénzadománnyal támogatják a gyűjtést. Azon személyek, akik legalább 25 RON-al járulnak hozzá a szociálisan hátrányos helyzetű gyerekek karácsonyához a közelmúltban megjelent kétnyelvű Bihar megye falitérképből kapnak egy ajándék példányt. Térkép mérete 60×100 cm, mindkét oldalon laminált, a Debreceni Egyetem Hatvani István Szakkollégiuma kiadásában jelent meg 2015-ben. Azon adományozók, akik legalább 15 RON adománnyal támogatják az angyalvárást, egy hasonló méretű Érmellék falitérképet kapnak ajándékba (Partium Kiadó 2011).
Adományozásra banki átutalással is lehetőség van, az alábbi bankszámlaszámra:
Asociatia Erinto – BRD, Groupe Societe Generale, suc. Valea lui Mihai
RO40BRDE050SV65740450500; Detalii plata: donatie copii

Facebook