Újra Veres-Kupán Enikő az EMNT Szatmár megyei elnöke

Újra Veres-Kupán Enikő az EMNT Szatmár megyei elnöke

Megtartotta soron következő megyei közgyűlését az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács Szatmár megyei szervezete. A megjelent küldöttek – Sándor Krisztina ügyvezető elnök jelenlétében – áttekintették az elmúlt időszak eseményeit, a tisztújítás rendjén pedig Szatmár megyei EMNT-elnöknek választották Veres-Kupán Enikőt.

A szatmárnémeti EMNT-irodában összegyűlt küldöttek a tanácskozás első felében megvitatták és végül – többségi szavazattal – elfogadták a leköszönő Csókási-Budaházi Attila elmúlt két évről szóló beszámolóját. Sándor Krisztina hozzászólásában köszöntötte a jelenlévőket, majd pedig hangsúlyozta: fontosnak tartja, hogy jó együttműködés legyen az EMNT és az Erdélyi Magyar Néppárt Szatmár megyei szervezetei között.

A tisztújítás rendjén a küldöttek Veres-Kupán Enikőt választották a megyei szervezet régi-új elnökének, aki a korábbi években már ellátta ezt a feladatot, munkáját pedig a továbbiakban hat alelnök segíti majd, név szerint dr. Hégető László Levente, Hencz József, Déry Ferenc, Ilyés Előd, Balaskó Balázs és Bökényi Róbert.

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács Szatmár megyei szervezete

(Címoldalon Veres-Kupán Enikő és Sándor Krisztina)

Facebook