VII. Tordai-hasadéki Unitárius Találkozó

VII. Tordai-hasadéki Unitárius Találkozó

A Kolozs -Tordai Unitárius Egyházkör 2019. szeptember 7-én, szombaton szervezi meg a VII. Tordai-hasadéki Unitárius Találkozót.

Az egész napos rendezvényre délelőtt 9 órától várják a résztvevőket. Az egyházkör fő rendezvénye alkalmat kínál az unitárius hitben való megerősödésre, találkozásra, ismerkedésre és szórakozásra.

A találkozó szabadtéri istentisztelettel és alkalmi kulturális műsorral kezdődik. Az ünnepélyes megnyitó után minden korosztály és érdeklődési kör számára szerveznek programokat: a gyerekeket színes és érdekes tevékenységek, a fiatalokat és felnőtteket előadások, főzőverseny, íjászbemutató, kiállítás és sok más tevékenység várja. A találkozóra a Tordai-hasadék Mészkői felőli bejáratánál elhelyezkedő táborhelyen kerül sor.

Az eseményre szeretettel várnak minden unitárius és más felekezetű érdeklődőt! (fotó: archív)

Program:

9.00 – 10.00 Gyülekező

10.00 – 11.30 Megnyitó: Szabadtéri istentisztelet – szolgálatvégző: Fekete Béla bágyoni unitárius lelkész

A Kalotaszeg Legénytársulat műsora

Választható tevékenységek:

11.45 – 13.45 Előadósátor – Téma: a vallási közösségek lehetőségei Európában és Erdélyben – Sógor Csaba: Merre tartunk? Quo vadis Európa?; Dr. Kiss Dénes: A kisebbségi vallásosság kihívásai

12.00 – 18.00 Szabadidős tevékenységek: kiállítás, könyvbemutató, gulyásfőző-verseny, gyermektevékenységek, íjászat stb.

16.00 – 17.00 Az Aranyosszék Néptánccsoport műsora

18.00 – Zárás

Facebook