Vakációzáró ünnepség volt Szatmárpálfalván

Vakációzáró ünnepség volt Szatmárpálfalván

Sikeres vakációzáró ünnepséget szervezett Szatmárpálfalván az Erdélyi Magyar Néppárt helyi alakulata szombaton. A gyermekek és a szülők is beleadtak anyait-apait az esemény lebonyolításába, ugyanakkor az idő is kedvezett a közös nyár- és vakáció-búcsúztató mulatságnak.
Várhol Zoltán és csapata kitűnő szervezésének köszönhetően mindenki jól érezhette magát a volt pálfalvi kastély kertjében, ahol az ünnepség zajlott. Volt itt hegymászók bemutatója, volt gyerekcsúszda és természetesen a jól kiérdemelt bográcsos sem maradt el, amelynek ellenállhatatlan illata odacsalogatott kicsiket és nagyokat.
Az Erdélyi Magyar Néppárt Szatmár megyei alakulata önerőből szervezi szerény, de annál közvetlenebb rendezvényeit. A rendezvény valódi értékét, családias hangulatát a csapatmunka, valamint a költségek eloszlása biztosítja. A jókedvet feldobta a „Fekete Sas Motorosok” részvétele is. Köszönjük mindenkinek a hozzájárulást és a részvétet, az esetleges mulasztásokért pedig utólagosan is elnézést kérünk – mondta rövid beszámolójában Seres Ferenc, a Szatmár megyei Néppárt szervezési igazgatója.

Facebook
Érintő hírportál