Csakhogy a helyükre kerüljenek a dolgok…

Csakhogy a helyükre kerüljenek a dolgok…

A tudatlanság nem bűn csak baj – címmel írja többek között az EMNP egyik tanácsosát gyalázva a Facebook tulipános oldalán az RMDSZ érmihályfalvi szervezete (https://www.facebook.com/ermihalyfalvirmdsz/photos/a.350503445296759/1086509678362795/?type=3&theater), mely írásban egyebek között a Gizella-malom újratöltve című cikkemre is reagálnak, idézem: A Gizella malommal kapcsolatban előző napokban a cikk írója (vagyis én – szerk. megj.) közölte a jó hírt miszerint, idézzük: ,, A közbeszerzés lezárult, a kivitelezésre egyetlen munkáltató jelentkezett. Bár néhány dokumentum kiértékelése még soron van, s ha ezen is túljutnak, máris jön, ami még nem volt. Úgy legyen!”
… hogy is van ez?! Egyik cikkben közöljük az előrelépést, a másikban pedig meghazudtoljuk önmagunkat?! Ez aztán az igazi, településünk fejlődése érdekében végzett csapatmunka
– írja az érmihályfalvi tulipános oldal.

Csak helyükre szeretném tenni a dolgokat: az én írásomat megelőzően az ermihalyfalva.ro oldalon az Újabb reménykeltő lépés a Gizella malom kultúrközponttá válásának útján a következő szöveg szerepel alcímként: “Lezárult az érmihályfalvi Gizella malom felújítására/átalakítására kiírt közbeszerzési eljárás és van is jelentkező a munkálatra.”  A cikk legvégén pedig az általam idézett további információ, tömörítve.

Tehát az “előrelépést” a város honlapja közölte sokkal korábban. Én csak “áldásomat adtam rá”, ha ez valóban így van. Ne csúsztassunk, kérem, mert azt kell hinnem, nemcsak közügyekkel, de értelmezési gondokkal is küzdenek.

A többire nem tisztem reagálni, a tények úgy is magukért beszélnek Érmihályfalván.

S. É.

Facebook