Partium-térképet, ajándékba! – pályázati felhívás

Partium-térképet, ajándékba! – pályázati felhívás
A Partiumi Területi Kutatások Intézete nagyméretű falra szerelhető Partium-régió térképet ajánl fel egyházi és oktatási intézmények és civil szervezetek számára.
A nagyméretű, időjárásálló, műanyag térképeket két méretben (110 x 124 cm; 130 x 146 cm) igényelhetik a készlet erejéig partiumi intézmények, szervezetek. Ezen térképeket a PTKI ingyenesen adja át azon intézményeknek, amelyek vállalják, hogy irodáikban, lehetőleg nyilvános közforgalmú terekben helyezik el.partium-terkep-igenylolap.pdf

Magánszemélyek hajtogatott zsebtérképet igényelhetnek. Esetükben nincsen semmilyen megkötés, az átadás egyszerű regisztrációhoz kötött.

Az igénylőlapok leadása és a térképek átvétele a Partiumi Keresztény Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának dékáni hivatalában lehetséges minden hétfőn, szerdán és pénteken 9-11 óra között.

Az akció a készlet erejéig tart.

A program lebonyolításának partnere az Érintő Egyesület, támogatója pedig a Földművelésügyi Minisztérium Hungarikum Bizottsága.

Frissítés:

A falitérkép négy nap alatt elfogyott, a zsebtérképet továbbra is lehet igényelni Nagyváradon, Érmihályfalván, a Szilágyságban és hamarosan Szatmárnémetiben is.
Facebook