Megújult csapattal lát munkához a Néppárt Bihar községi szervezete

Megújult csapattal lát munkához a Néppárt Bihar községi szervezete

Hat éves szünet után hivatalosan is újjáalakult a Néppárt Bihar községi szervezete. A teljesen megújult helyi alapszervezet fő célja a szervezetépítés folytatása, és a bihari emberek érdekeinek szolgálata a helyi tanácsban.

A teljes megújulás jegyében tettre kész csapattal alakult újjá a Néppárt Bihar községi alapszervezete. Az október 16-án, pénteken megtartott gyűlésen a jelenlevők Boros Ilonának szavaztak bizalmat a helyi elnöki tisztségre, míg alelnöknek Paniti Helgát választották meg. Elnökségi tagok lettek Gergely Tímea, Máté Károly és Major László. A gyűlésen sor került a választási eredmények kiértékelésére is pozitívumként értékelve, hogy a frissen alakult csapat a választók bizalmát megszerezve két önkormányzati képviselőt is bejuttatott a helyi tanácsba.

Annak ellenére, hogy még igen friss csapatról van szó, számos közösségi célú kezdeményezés van már a helyi szervezet háta mögött, hiszen az elmúlt hónapokban többek között szerveztek faültetést, játszótereket tettek rendbe, a pedagógusok világnapja alkalmából elismerő oklevelet adtak át helyi pedagógusoknak, valamint október 6-án koszorúztak Gáspár András 48-as hős emléktáblájánál is. A gyűlésen elhangzott, hogy a közösség érdekében végzett munkát szeretnék a következő négy évben is folytatni, annál is inkább, mert a Néppárt önkormányzati képviselőire hárul az a feladat, hogy a magyar vezetői szintű képviselet nélkül maradt Bihar Megyei Tanácsnál közbenjárjanak a község fejlesztéséhez szükséges anyagi források megszerzése érdekében.

A frissen alakult bihari Néppárt szervezete bizakodással és elszántan tekint a jövőbe, és amint az a gyűlésen is elhangzott, tettekkel, a közösség érdekeinek következetes védelmével fogják bizonyítani, hogy méltóak az emberek bizalmára.

Az Erdélyi Magyar Néppárt sajtóirodája

(Fotó: ebihoreanul)

Facebook
Érintő hírportál