Szabó József volt megyemenedzsert felkenték a minisztériumi igazgatóságra

Szabó József volt megyemenedzsert felkenték a minisztériumi igazgatóságra

Bizony igaz, hogy a párt nem hagyja az övéit. Itt van például Szabó József. Hát hol lenne Szabó József, a levitézlett bihari megyemenedzser, ha nem a fejlesztési minisztérium kabinetjében. Ott se akármilyen poszton. Kárásztelky Szabó József ugyanis igazgató Cseke Attila miniszter új hivatalában.

A bihon.ro hírportálnak nyilatkozta a napokban, hogy az új munkakörnyezetben nyilvánvaló, hogy rengeteg olyan projektet kell megvalósítaniuk és koordinálniuk, amelyek szakmai szempontból egyaránt kihívást jelentenek. Ugyanis amellett, hogy a különféle finanszírozási programokból minél több európai forrást vonzanak, különös figyelmet kell fordítani Bihar megye és Nagyvárad érdekeire is – mondja Cseke Attila miniszter irodájának igazgatója. Szabó Józsefnek nagyon sok munkája lesz ebben az időszakban, mert a miniszternek sok projektje van, és mindenütt jelen kell lennie a minisztérium által üzemeltetett építkezéseken.

Szó volt még a csillagok, a Hold és egyéb égitestek lehozásáról is, de részletekbe menően ezekről csak később fogunk szólni.

Kivárjuk az első kormánybuktatás utáni időszakot.

S. É.

(Fotó: Facebook)

Facebook
Érintő hírportál