Duzzad a fejlesztési minisztérium tulipános személyzete

Duzzad a fejlesztési minisztérium tulipános személyzete

Mióta Cseke Attila a fejlesztési miniszter, majd minden „fontos” Bihar megyei RMDSZ-es munkatársat elhelyezett az általa vezetett minisztériumban.

Mint arról már hírt adtunk, először Szabó József feleslegessé vált megyemenedzsert kenték fel igazgatónak a Cseke által koordinált állami hivatalban, majd Fenesi Tibor alprefektust is „felhívta” a kötelesség (értsd: Cseke) Bukarestbe minisztériumi főtitkárnak. A Bihoreanul szerint a miniszter legújabb szerzeménye Szallós Nándor, aki a megyei rostán kihullva először a borsi községházán szerzett menedéket. Onnan aztán egyenes út vezetett a fejlesztési minisztérium humánerőforrásának aligazgatói székébe.

Bár egykori kollégái el is csodálkoztak rajta, mivel Pásztor Sándor egykori kegyeltje és mindennemű táskahordozója tudtukkal ez idáig csak a megyei tanács autóparkjának gépkocsijait tudta szakszerűen elvezetni.

Az RMDSZ-es narratíva, miszerint ne összpontosuljanak egyazon politikai erők magas állami hivatalokban, ezennel levitézlett, azaz bort iszunk és vizet prédikálunk.

Mint már mondtuk: a párt nem hagyja az övéit.

S. É.

Facebook
Érintő hírportál