Csapatépítés

Immár sokadik alkalommal tartott az EMNP érmihályfalvi szervezete csapatépítő tréninget, mikor az erdőben, mikor a helyi strandon. Legutóbb, szeptember másodikán, a tölgyesre esett a választásunk.
Meghitt, családias hangulatban, gyerekzsivajjal fűszerezve telt a csapatépítés a kellemesen meleg vasárnapi napon. Magyarországról is csatlakozott hozzánk dr. Szendrei Ákos, hogy bemutathassa slambucfőző tudományát. Finom pörkölt mellett vitathattuk meg életünk ügyes-bajos dolgait, ami olyan jól sikerült, hogy csak este nyolc felé szállingózott haza a társaság. A délután folyamán még Csomortányi István és Zatykó Gyula is csatlakozott hozzánk, akik egy székelyhídi rendezvényről lógtak meg egy kóstoló erejéig.
Aki még nem hallott ilyen csapatépítésről az joggal kérdezheti, hogy mire is való ez, egyszerű szórakozásról van szó nemde? Tulajdonképpen igen, szórakozva ismerjük meg egymást, a többiek családját, így tudjuk a csapaton belül szorosabbra fűzni a szálakat, bizalmat és baráti kötelékeket építünk a tagjaink között. Elvégre egységben az erő!

Kecskés Zoltán
2012 Szeptember 10

erinto.ro érintő érmihályfalva ermihalyfalva valea lui mihai emnp
Facebook
Érintő hírportál