Kárpátalja expressz Érmihályfalván

A Kárpátalja Expressz ismét tiszteletét tette Érmihályfalván szeptember 7-én A tavalyi menetrendtől eltérően most a romániai megállók között mi voltunk az első állomás.
A vonat korai érkezése ellenére rengeteg ember gyűlt össze hetedikén, péntek délben az érmihályfalvi állomás peronján. A néppártos csapat is kivette részét az ifjoncokkal kiegészülve a jeles eseményből. Az idén sem volt hiány az emelkedett hangulatból , bár szerintem kissé elmarad a tavalyitól, hiszen akkor mi voltunk a búcsúállomás a hazatérés előtt. Úgy érzem méltóképpen üdvözöltük a csonka honiakat: a több száz ember és a lengő zászlók látványa sok utas szemébe még könnyeket is csalt. Az MTI Hírügynökség munkatársainak sikerült lencsevégre kapniuk Bogdán Mihály tagunk lányát, Bogdán Biankát, amit később műsorra tűztek a Duna TV csatornáján.
Nagyon reméljük, hogy tovább fog élni ez a szép hagyomány, és ugyanígy jövőre is üdvözölni tudjuk majd honfitársainkat.

Kecskés Zoltán
2012 Szeptember 8.

erinto.ro érintő érmihályfalva érmihalyfalva valea lui mihai karpataljaexpress    erinto.ro érintő érmihályfalva érmihalyfalva valea lui mihai karpataljaexpress    erinto.ro érintő érmihályfalva érmihalyfalva valea lui mihai karpataljaexpress    erinto.ro érintő érmihályfalva érmihalyfalva valea lui mihai karpataljaexpress    erinto.ro érintő érmihályfalva érmihalyfalva valea lui mihai karpataljaexpress

Facebook
Érintő hírportál